Cursuri

SelEng Studio vă propune un spectru larg de posibilități pentru studierea limbilor engleză și germană. La noi puteți alege cursul care vi se potrivește dv sau pentru copilul dv.

La noi veți găsi:

Cursul de bază de limbă engleză și germană

courses-basic-ro

Pentru acei, care au hotărât să înceapă studierea limbii straine de la ”zero”, doreșc să progreseze în studierea limbii, au intenția sa-și îmbunătățească calitatea posedării abilitaților lingvistice, cine dorește să treacă ușor peste greutățile apărute la școală la obiectele respective, și pentru acei, care pur și simplu au dorința de a se scufunda în atmosfera acestelor limbi super populare și moderne.

Cursul de bază conține:
1. Curs atractiv pentru copiii de vârstă preșcolară (5 – 6 ani – 2 nivele);
2. Curs pentru copiii de vârstă școlară ( 7 – 12 ani – 4 nivele );
3. Curs pentru adolescenți ( 12 – 16 ani – 4 nivele );
4. Curs pentru maturi ( de la 16 ani – 6 nivele ).

La baza predării stă metodologia comunicativă, care presupune o adâncire absolută în mediu.

Diverse audieri, video, materiale didactice, manuale, sunt editate în Marea Britanie și nu presupun traducerea în limba maternă a studentului.

Lecțiile sunt petrecute în grupe de până la 12 persoane.

Aprecierea nivelului și repartizarea în grupe se face în urma testării gratuite preventive.

Înscrierea la cursul de bază poate avea loc pe parcursul întregului an.

Lecții de creație în limba engleză

courses-creation-kids-ro

Pentru copiii cu vârsta de 6 – 16 ani, care deja posedă anumite abilități lingvistice așa ca și precum și pentru acei care abia “se apropie” de limba engleză.

Această programă complexă este foarte efectivă, deoarece îmbină memoria vizuală, emoțională și sensitivă.

La fiecare lecție, copiii sub supravegherea profesorului experimentat se scufundă în lumea imaginației fără margini, învață să observe frumusețea lumii înconjurătoare și să creeze utilizând cele mai diverse tehnici: floristica, decoupage, împletire, scrapbooking, decorațiuni textile, sweet -design, pictură ș.a.

Astfel de lecții sunt motivante pentru studierea limbii străine, traversarea barierei lingvistice și o metodă foarte interesantă și folositoare de petrecere a timpului.

Lecțiile de creație se petrec în fiecare sâmbătă. Este obligatorie înscrierea preventivă și achitarea în avans.

Lecții individuale la engleză și germană.

courses-individual-ro

Dacă nu vi se potrivește intensitatea sau orarul lecțiilor de grup sau sunteți limitați în timp, dacă aveți nevoie într-un timp scurt să îmbunătățiți anume aspecte lingvistice, atunci vi se potrivește programul de lecții individuale, unde profesorul va insista asupra cunoștințelor care vă sunt necesare, luând în considerație aspectele dv particulare.

Lecțiile sunt disponibile pentru anumite aspecte lingvistice.

Testarea preventivă se oferă gratis.

Engleza și Germană prin Skype

courses-skype-ro

O ofertă de neprețuit pentru oamenii de afaceri, care își prețuiesc timpul și cărora le este complicat să urmeze un orar stabil de lecții în grup, dar și pentru acei, care locuiesc în alt oraș sau pleacă în altă țară, dar care vor să continue studiile la SelEng Studio.

Este nevoie doar să ne contactați prin Skype, sau la telefon și să treceți o testare gratuită, iar noi vă vom asigura cu instrucțiunile și programele necesare.