De ce profesori- bărbați sunt atât de puțini?

about-us-teachers-of-seleng-studio
Fraza familiară din copilărie „prima mea învățătoare”. Acesta încă poate fi văzută pe vinietele școlare. Aproape nimeni n-a auzit-o sau văzut-o în interpretarea „masculină“.

Citeşte mai departe...

A planifica sau a nu planifica?

bouquets-of-sweets

Aceasta a fost denumirea trainingului organizat pentru profesori care s-a desfășurat la Seleng Studio pe 9 octombrie 2019.

Planul lecției este un coșmar pentru profesor, nu-i așa? 

Citeşte mai departe...

Interviu

fan

Când și cum a început cariera dvs.?

Cariera mea de profesor a început în 1990 atunci cînd am absolvit Colegiul Pedagogic Alexei Mateevici și am început cariera mea de profesoară de clasele primare...

Citeşte mai departe...

Proiecte video 2019

Observation lesson

Nu este primul an în care Seleng Studio organizează concursuri video în limba engleză. Pe tot parcursul anului școlar, studenților li se oferă diverse teme în baza cărora trebuie să înregistreze un scurt video și să reflecte atitudinea lor față de subiect.

Așa cum salutăm foarte mult creativitatea și individualitatea elevilor noștri, nu punem restricții severe cu privire la formatul filmulețelor. Cu toate acestea, toți cei care doresc să participe trebuie să respecte timpul recomandat, să-și înregistreze vocea proprie în videoclip și în mod obligatoriu, să fie în limba engleză.

Citeşte mai departe...

Vine vara!

Observation lesson

În acest an luna mai s-a dovedit a fi incredibil de "fructuosă" cu sărbători și weekend-uri. Luna mai trece foarte repede. Nu vom reuși să observăm, cînd deja luna iunie va sosi și va aprea veșnica întrebare a părinților: "Cu ce să ne ocupăm copilul?".

Citeşte mai departe...