Offline vs Online

observation lesson

Noi ne continuăm activitatea, deși, sincer, deja ne lipsesc cursurile în clase, zâmbetele, zgomotul și dinamica lecțiilor noastre.

Deja este clar că atât cursurile la distanță, cât și cele în clase au deja propriii lor fani.

Online este mai potrivit pentru cei introverți, pentru cei cărora comunicarea vie nu le este atât de importantă sau, chiar foarte enervantă, în procesul de învățare. Ei se manifestă într-un mod complet diferit. Noi, profesorii, suntem surprinși cât de multe lucruri știu și pot studenții noștri, și, desigur, nici nu ne puteam imagina că potențialul lor va fi dezvăluit într-o astfel de formă de învățare.

Offline este cu siguranță bun pentru cei sociabili și ambițioși. Pentru cei ce au nevoie de aprobarea „publicului”, faimă și momente competitive. Extrovertiții nu se simt foarte confortabili în timpul învățământul de la distanță, iar când va veni momentul să se întoarcă la cursuri, ei vor fi cei mai recunoscători studenți și din nou vor recăpăta rapid motivația, care a început să slăbească odată cu trecerea la un nou format.

La Seleng Studio elaborăm deja planuri și strategii pentru satisfacerea nevoilor ambelor tipuri de studenți pe viitor. Iar între timp - lucrăm.

Galerie