Despre Noi

SelEng Studio a fost fondat la Chișinău în 2009 și actualmente se impune prin calitatea serviciilor propuse, profesori cu o înaltă calificare și nu în ultimul rînd prin eficienţa lucrului echipei SelEng Studio, care este capabilă de a vă sfătui şi de a vă și îndruma spre alegerea programului de studii necesar.

Studierea limbii engleze și germane la SelEng Studio este bazată pe metoda comunicativă, ceea ce înseamnă că procesul de studii decurge doar în limba de studii. Nu este exclus că vă puteţi întreba "Cum e posibil dacă majoritatea începe studierea limbii practic de la zero?" Răspunsul este foarte simplu – profesorul explică sensul cuvintelor necunoscute cu ajutorul gesturilor, desenelor, exemplelor sau altor cuvinte, care sunt cunoscute studentului, aplicînd astfel principiul alegerii sinonimelor și antonimelor. Datorită acestei metode studenții încep să gîndească în limba engleză sau germană, ceea ce ajută la întărirea cunoștințelor acumulate. În același timp, această metodă este eficientă în condiţiile în care studenţii din aceeaşi grupă pot avea ca limbă maternă atît limba rusă cît şi cea română.

Noi avem atitudine creativă faţă de procesul de studii și pe lingă cursurile de bază, în procesul cărora se formează abilităţile de citire, scris, audiere și vorbire, studenţii au posibilitatea de a se reuni în cluburi conform intereselor proprii şi de a aplica în practică cunoştinţele acumulate pe parcursul lecţiilor.

Grupele cu număr redus de studenţi, atmosferă de prietenie, integrarea elementelor de creație în procesul de studii, întîlnirile cu purtătorii limbii engleze, excursii și posibilitatea de a alege nivelul de studii vă vor ajuta să posedați uşor toate aspectele limbii și să dezvoltați maximal acelea, de care aveţi nevoie.

Dorim să accentuăm că studiile în SelEng Studio durează pe tot parcursul anului.. Așadar, dvs. puteți să vă înscrieți la cursuri în orice moment convenabil. Toți candidații susțin o testare destul de uşoară, care constă din partea verbală şi cea de scris, şi se petrece într-o atmosferă de prietenie. Partea de scris este un test gramatical. Partea verbală a testului ajută profesorul nu doar să evalueze cunoștințele studentului, dar și să facă cunoştinţă cu deosebirile de caracter ale acestuia. Datorită acestui proces, studentul este plasat în grupa corespunzătoare, în care el îşi va putea liber arăta capacităţile.

La absolvirea cursului, studenţilor SelEng Studio li se eliberează certificatul care confirmă absolvirea cursului.

Preț

Сertificat de inregistrare

Autorizatia sanitara

Echipa noastră

Oxana Zefirova

Salutare tuturor! Mă numesc Oxana Zefirova și cea mai importantă realizare în cariera mea de pănă acum este fondarea Studioului "SelEng" . Pe parcursul a 29 ani de activitate in acest domeniu, nu am regretat niciodată de alegerea pe care am făcut-o. Datorită multor . . .
Egorova Victoria

  Eu predau limba engleza și mă ocup cu organizarea lecțiilor creative în limba engleză în cadrul Seleng Studio. Fiecare doritor, fie elcopil sau adult, poate veni la noi și cu plăcere să se încadreze în lumea limbii engleze, a culturii și să se învețe să . . .
Anastasia Gorosciuc

Eu predau limbile engleză și germană. Și eu nu pot să-mi imaginez viața fără ni dornici de cunoștințe în jurul meu. Profesia de profesor este activă, dinamică și plină de viața. Este o profesie pentru acei care iubesc nii și comunicare. Anume așa . . .
Nadejda Balasinenco

Atunci când este vorba de disciplinele școlare, îmi amintesc în primul rând de profesorii mei. Căci orice disciplina este în strânsă legătură cu profesorul. Acest lucru l-am învățat încă în școală. A fi profesor este un lucru foarte responsabil și în . . .
Veaceslav Enachii

Bună ziua. Mă numesc Veaceslav și predau limba ngleză și germană. Pentru mine, meseria de profesor ste o artă - un proces creativ care permite să decorezi lumea cu noi culori și să-i înveți pe levi să vadă lumea într-o modalitate nouă. Sarcina profesorului . . .
Ciapoi Taisia

În copilărie, eram pasionată de două profesii, dar în cele din urmă am devenit traducător de limbă franceză și engleză, fapt care a adus o mulțime de lucruri interesante în viața mea. După ce am absolvit universitatea, ca și la majoritatea, a apărut . . .
Irina Fiodorova

În familia mea sunt mulți profesori, astfel încă din copilărie mă aflu printre profesori: în cazul în care profesorul absenta la clasele primare, eu eram cea care mergeam la lecție și conduceam lecția în calitate de profesor. Ca și majoritatea, am început să . . .
Corj Vitalii

“Cel ce caută a-i învăţa pe alţii nu trebuie să înceteze niciodată să înveţe el însuşi.” (John Cotton Dana) Corj Vitalii Iurie, ofesor de limba engleză cu o abordare inovatoare a ocesului de învățământ și cu un devotament indiscutabil la pasiunea . . .
        

Offline vs Online

Observation lesson

Noi ne continuăm activitatea, deși, sincer...

Cei mai mici studenți ai noștri.

about-us-young-learners-of-seleng-studio-2020-ro
Spuneți că este imposibil de lucrat cu preșcolarii de la distanță? Permiteți-mi să vă contrazic.

Новый формат.

training-teacher-skills-nov1
Преподаватели не могут не работать! Мы в Seleng Studio давно это знали, но осознали только сейчас. Нам хватило 5 дней карантина, на 6й мы уже тестировали новую онлайн платформу. И вот работа кипит!