Ciocanu Diana

diana
Limba este cartea de vizită a fiecărui om, iar dacă cunoști mai multe limbi poți să te consideri o persoană împlinită, deoarece ești sigur că într-un mod oarecare deții controlul asupra anumitor aspecte ale vieții

Mereu am fost pasionată de limbi străine, încă de la școală am început să studiez limba franceză și engleză, la universitate am optat pentru limba germană. Eu consider că cunoașterea mai multor limbi este o bună modalitate pentru a-ți dezvolta personalitatea și capacitățile intelectuale.

SelEng Studio este un loc potrivit unde pot să-mi dezvolt abilitățile și cunoștințele mele și unde pot să demonstrez faptul că sunt o persoană de încredere și că oamenii pot să se bazeze pe mine.

Eu mă consider o persoană care face munca cu o atitudine creativă, niciodată în scopul unui câștig egoist, ci pentru șansa de a-mi extinde potențialul interior și de a-mi demonstra că Pot, anume aceste posibilități mi le-a oferit SelEng Studio.

Munca aici este o muncă pe care o fac cu pasiune și de care mă bucur orice ași face. Îmi place să mă trezesc dimineața știind că am ceva important de făcut. Activitatea mea la SelEng Studio mă încântă și mă umple de satisfacție și fascinație, dându-mi șansa să simt că îmi ocup locul potrivit în această lume.