Irina Fiodorova

natalia
În familia mea sunt mulți profesori, astfel încă din copilărie mă aflu printre profesori: în cazul în care profesorul absenta la clasele primare, eu eram cea care mergeam la lecție și conduceam lecția în calitate de profesor.

Ca și majoritatea, am început să studiez engleza la școală. Într-un mod mai serios însă, studierea englezei am început-o nu din 1 clasă, ci mai tîrziu. Începînd cu acel moment și pînă în prezent savurez acest proces. Spre deosebire de alte materii realiste, limba este în permanentă dezvoltare. Nu în zadar, în fiecare an, Oxford înaintează în dicționarul său, noi cuvinte. Dacă despre „selfie” deja toți știu și folosesc acest cuvânt în conversații, atunci cum credeți ce este „sky-pool”? Acesta nu este un bazin oarecare ce se află pe acoperiș sau la înălțime, ci doar acel bazin care este suspendat în aer între două clădiri. Și astfel de subtilități, sunt o mulțime. Iată de ce cînd sunt întrebată: „ Tu încă mai înveți engleza??, răspund: „Da, încă o studiez!”

Cu siguranță, unul dintre cei mai importanți ghizi ai mei pe parcursul călătoeriei a devenit SelEng Studio. Locul unde vii ca acasă, dar nu ca la serviciu.