Svetlana Maciuca

oooo Interesul meu pentru limba engleză a apărut la vârsta de cinci ani, atunci când, seara atât adulți cât si copiii obișnuiau să vină în fața ecranelor TV pentru a urmări cursurile video de limba engleză ale Svetlanei Jiltsova. Primele cuvinte în engleză, cântece și poezii erau scrise minuțios de către mama într-un album special. De asemenea, ea obișnuia să le ilustreze și eu eram cea mai fericită avînd posibilitatea să colorez acele ilustrații, să cînt și să repet acele sunete, cuvinte și fraze nemaiauzite pînă atunci.

Au trecut aniii și cunoștințele primite la școală, Universitatea Pedagogică și Institutul de instruire continuă au fost perfecționate la diverse cursuri și traininguri.

Îmi place engleza, iar cel mai mult mă bucură procesul de studiere al acesteia, acesta fiiind plăcut și captivant. Este atît de interesant, încât îmi doresc să împărtășesc cu cei din jur toate cunoștințele și ideile pe care le am, ceea ce fac cu mare drag. Anii de experiență în cadrul școlii, grădiniței și la Centrul de Artă pentru copii, îmi sunt de folos în acest domeniu.