Ciapoi Taisia

ooooÎn copilărie, eram pasionată de două profesii, dar în cele din urmă am devenit traducător de limbă franceză și engleză, fapt care a adus o mulțime de lucruri interesante în viața mea. După ce am absolvit universitatea, ca și la majoritatea, a apărut întrebarea ce să fac mai departe? Și, iată că într-o bună zi am ajuns la Seleng Studio și chiar din prima zi am realizat că îmi doresc să lucrez aici.

Seleng Studio este locul în care se realizează abilitățile mele, exersez adesea limba engleză și acest loc de muncă corespunde nevoilor mele și se potrivește cu ritmul meu de viață. Abilitatea și dorința de a învăța și de a crește este, de asemenea, printre criteriile primordiale. Ceea cu ce te ocupi îți place atunci cînd ceea ce faci îți reușește, și atunci când echipa cu care muncești, este o echipă unită; atunci, când ceva sau cineva te inspiră, și depui eforturi de a ajunge cât mai repede la locul de muncă.

Îmi place munca mea grație personalului prietenos, grație acelei atmosfere calde, vesele și pline de viață ce persistă, iar echipa din care fac parte, constă din oameni talentați și aici în fiecare zi se întîmplă ceva nou și interesant, și atunci cînd mă trezesc dimineața, nu am gînduri de genul: “nu vreau să muncesc” sau “iarăși trebuie să merg la muncă”. La mine nu există așa ceva. Sunt mulțumită de munca mea, de echipă și de conducătorul meu, precum și de faptul că Seleng Studio este parte din viața mea.