Veaceslav Enachii

ooooBună ziua.
Mă numesc Veaceslav și predau limba engleză și germană. Pentru mine, meseria de profesor este o artă - un proces creativ care permite să decorezi lumea cu noi culori și să-i înveți pe elevi să vadă lumea într-o modalitate nouă. Sarcina profesorului este nu numai de a oferi studenților cunoștințele, ci și de a-i inspira să-se dezvolte în continuare și de a se perfecționa, iar pentru professor, nu este nimic mai motivant decat copiii care tind spre cunoștințe.

Îmi place să povestesc ceva nou, interesant și instructiv, de fiecare dată să surprind și să-i ajut pe elevi să-se dezvolte. Îmi place enorm să ajut oamenii. Încă fiind la școală îmi plăcea să le explic colegilor mei ceea ce ei nu au înțeles la lecție. Încă de atunci aveam atracție spre această meserie.

Aici la SelengStudio am găsit ocupația care s-a dovedit a fi pe placul meu, și unde în fiecare zi găsesc inspirație. Acesta nu este doar procesul de învățare, ci și toți oamenii care îl înconjoară. Ei te contaminează cu optimism si nu-l lasă să-se diminueze.