Nadejda Balasinenco

ooooAtunci când este vorba de disciplinele școlare, îmi amintesc în primul rând de profesorii mei. Căci orice disciplina este în strânsă legătură cu profesorul. Acest lucru l-am învățat încă în școală.

A fi profesor este un lucru foarte responsabil și în fața unui profesor stă număr de sarcini pe care acesta trebuie să le rezolve. În calitate de profesor de limba engleză, întotdeauna mi-am dat seama că copiii și chiar studenții adulți, sunt toți diferiți și unici în felul lor și sunt convinsă că nu există elevi răi, există un profesor care nu poate sau nu vrea sau nu este capabil să transmită în mod corespunzător și competent informațiile studentului!

Profesorul este în primul rând un prieten și un ajutor, care își face griji pentru elevii săi, care îi îndrumă de la început până la sfârșit pentru a obține rezultatul dorit. A învăța limba engleză trebuie cu zâmbet și cu mare dorință, deoarece aceasta necesită timp și răbdare. Cursurile de studiu la SelEng Studio, sunt întotdeauna interesante și lecțiile sunt captivante! Vom fi foarte bucuroși să vă vedem aici! Bine ați venit în echipa noastră!