Oxana Zefirova

ooooSalutare tuturor!

Mă numesc Oxana Zefirova și cea mai importantă realizare în cariera mea de pănă acum este fondarea Studioului "SelEng". Pe parcursul a 29 ani de activitate in acest domeniu, nu am regretat niciodată de alegerea pe care am făcut-o.

Datorită multor ore petrecute cu elevii de toate vîrstele, în grupuri sau individual, la școală și la cursuri de limbi străine, datorită întîlnirilor și schimbului de experiență cu profesioniști în domeniul predării limbilor străine, precum şi participînd la diverse seminarii, am reușit să-mi formez opinia cu privire la predarea limbii engleze.

Îmi place foarte mult să elaborez diferite tehnici de predare a materialului nou, să adaptez noi metode de instruire, să organizez sărbători și activități extra-curriculare, deoarece aceasta mă ajută să dăruiesc bucurie oamenilor care mă înconjoară.

Eu sunt ferm convinsă că rezultatele maxime pot fi obținute numai atunci cînd cursurile sunt interesante și captivante, iar profesorii primesc plăcere de la munca efectuată. Iată de ce din prima zi de activitate al SelEng Studio cel mai important pentru mine în funcție de conducător, este crearea unei ambianțe prietenoase pentru studenți și condiții demne de muncă pentru fiecare membru al echipei noastre.