Cursurile alternative de vară la engleză

summer-alternative-courses-ro

Pentru copiii, adolescenții și maturii care vor să-și petreacă vara interesant, cognitiv și fascinant.

Luând în considerare că lecțiile se petrec vara, nu vă vom încărca cu teme pentru acasă.

Sistemul felxibil de frecventare vă va permite dvs și copiilor voștri să îmbine

lecțiile de engleză și germană cu călătoriile, pe care vi le plănuiți pentru vară.

Cursurile alternative de vară se petrec în lunile iunie și iulie. Începând cu 1 mai al fiecărui an, puteți alege cursul care vi se potrivește și să vă înscrieți.

Înscrierea și repartizarea pe grupe, are loc în urma testării preliminare gratuite.

 

 

Programa cursurilor de vară conține:

summer-alternative-courses-ru

1. Engleza prin metoda jocurilor pentru copiii preșcolari și claselor primare.
Jocurile pe roluri, lecțiile active în afara studioului, în aer liber, vor ajuta copiii să se scufunde în lumea miraculoasă a limbii engleze, să-și îmbogățească bagajul de cuvinte și să se adapteze la un anturaj necunoscut.

 

 

summer-alternative-courses-ru

2. Cursul de vorbire în limba engleză
Pentru acei, care au nevoie să depășească bariera lingvistică și cin vrea să învețe să-și exprime gândurile în limba engleză, fără să se gândească prea mult la construirea frazei și găsirea cuvintelor potrivite. O parte din lecții vor fi ținute de vorbitorii nativi.

Pentru obținerea rezultatelor maximale noi utilizăm materiale video și audio, jocuri pe roluri, dialoguri, prezentări orale, lucru în grup, lecții în afara studioului.

 

summer-alternative-courses-ru

3. Curs expres la gramatică
Pentru acei care întâlnesc dificultăți în gramatica limbii engleze în limita cursului de bază sau la școală, dar și pentru acei, care ar dori să ni se alăture în următorul an școlar dar în același timp să nu piardă un nivel întreg.

 

 

 

summer-alternative-courses-ru

4. Lecții de creație în limba engleză
Pentru acei, ce vor să-și dezvolte gustul estetic, să învețe să creeze lucruri uimitoare cu mâinile sale și în același timp să-și îmbogățească vocabularul, să învețe să înțeleagă limba engleză la auz și să-și dezvolte abilitățile de comunicare în limba engleză.

 

 

 

summer-alternative-courses-ru

5. Curs de introducere de limba engleză pentru copiii claselor primare și adolescenți
Pentru acei care vor să înceapă să studieze o a doua limbă străină, dar încă nu s-a decis în alegerea sa. Cursul vă va face cunoștință cu sistemul de sunete, regulile de citire, cele mai utilizate cuvinte și fraze și cu construcții gramaticale simple.

Cursurile alternative de vară sunt petrecute în iunie, iulie. Înscrierea la cursuri este deschisă de la 1 mai. Înscrierea și repartizarea pe grupe și nivele se face în baza testării gratuite preventive.