Egorova Victoria

 getImage 10Eu predau limba engleza și mă ocup cu organizarea lecțiilor creative în limba engleză în cadrul Seleng Studio. Fiecare doritor, fie elcopil sau adult, poate veni la noi și cu plăcere să se încadreze în lumea limbii engleze, a culturii și să se învețe să creeze lucruri unicale cu propriile mîini.

Scopul meu principal - să ajut studenții să primească maximum plăcere de la lecțiile de limba engleză, îndiferent la ce nivel studiază.

După părerea mea, profesorul trebuie în primul rînd să-și iubească obiectul de predare, să fie pasionat și să-și înspire studenții în implicarea în lumea limbii străine.

Lucrul cu copii îmi produce o mare satisfacție. Ca profesor, mă bucur nu doar de realizările lor mari, dar și de cele mici. Odată ce fiecare student este o personalitate, mă strădui să găsesc o abordare individuală fiecăruia, iar numărul mic de studenți îmi permite acest lucru.

Eu sunt o persoană creativă, mă pasionează floristica, arta, diferite tipuri de artizant și decor, la fel și modul sănătos de viața, dezvoltarea spirituală, în general mă pasionează tot! În lucrul cu copiii eu întotdeauna îmi realizez ideile creative - pentru mine întotdeauna este important să-mi fac lecțiile interesante, efective și așa la fel, încît la ele să fie ușor și plăcut să înveți.

Colegii mei extraordinari mă încarcă cu energia lor, cu entuziazmul și dorința spre dezvoltarea continuă și dragostea pentru copii. Nu este nimic mai frumos, decît să lucrezi în cadrul Seleng Studio, unde este cel mai - cel mai: cele mai interesante programe, cele mai echipate săli de studii, cel mai cald și prietenos colectiv și cei mai recunăscători studenți. Toate acestea le găsiți la Seleng Studio!